Käyttäjäkokemuksia

Tältä sivulta voit tutustua asiakkaidemme arvioihin ja blogikirjoituksiin tuotteisiimme liittyen. Tekstit ovat suoria lainauksia blogeista ja meille lähetetyistä asiakaspalautekirjeistä.

Käyttäjäkokemuksia


Simppeli Sormiruokakeittiö: Porin lahja maailmalle: parhaat patjat luonnonmateriaaleistaMuoti mielessä: Nuku luonnollisestiLähiömutsi: Villalla nukkuminen parantaa vauvojen ja lasten untaSalamatkustaja: Edelleen hyviä yöuniaSalamatkustaja: Ensin tehdään hyvä makuuhuonePilviraitti: Parempaa unta villan välissäLähiömutsi: Parempia unia etsimässä – Villalla nukkumisen vaikutukset unenlaatuunKemikaalicocktail: Kemikaalivapaat unet villapatjallamOderneko: Wool & Good SleepJovelan talopäiväkirja: DIY sänky (& ekologiset vuodetarpeet), osa 3Project Mama: Porin villa ja peite: yöseikkailijalta täysi kymppiKemikaalicocktail: Nukkuuko lapsesi muovissa vai villassa?Isyyspakkaus: Futon lapsen sänkyynSateenkaaria ja Serpentiiniä: Parempia unia

Artikkelin kuvat


mOderneko: Wool & Good Sleep
mOderneko: Wool & Good Sleep

mOderneko: Wool & Good Sleep


Miksi valita unitekstiileiksi villaa ja hengittäviä luonnonmateriaaleja? Pysähdyin pohtimaan tätä tarkemmin vasta vauvan myötä. Kemikaalit hirvitti eikä vaahtomuovipatja ja hiostava keinokuitupeitto houkutelleet. Valinta oli selvä löydettyäni nämä luonnonmukaiset vaihtoehdot: puuvillainen Futon-patja, villatäytteinen patjansuojus ja ihanan kevyt villapeitto, valmistajana Porin Villa ja Peite (*blogiyhteistyö). Villa on aivan mahtava materiaali nukkua! Tässä muutamia villan huippuominaisuksia ja niitä syitä miksi se päihittää keinokuidut mennen tullen:

• hengittää, ei hiosta kuumallakaan säällä
• lämmin kylmällä ja kosteallakin säällä
• haihduttaa tehokkaasti imemänsä kosteuden
• ei staattista sähköä
• ei ime itseensä nokea eikä ilman mikrohiukkasia

Materiaalit ovat luonnonmukaisia, ÖKO-TEX-sertifioituja, villaa ja päälliskankaana puuvillaa.Uusi patja ei ollut ajankohtainen, mutta samaan syssyyn hankittiin aikuisille villatäytteinen patjansuojus. Peiton ja petarit voi heittää koneeseen, mikä helpottaa huimasti vauvaperheen arkea. Voin kertoa, että näissä nukuttuaan ei ole paluuta hikoilemaan keinokuituihin. Kemikaalittomuus, turvallisuus ja terveellisyys ovat super tärkeitä – käytämmehän kolmanneksen elämästä nukkumiseen.

// Excited and hyped about these all natural wool sleeping textiles, baby futon, mattress cover and blanket by a Finnish artisan company Porin Villa ja Peite.

Artikkelin kuvat


mOderneko: Wool & Good Sleep
mOderneko: Wool & Good Sleep