Villa-Luonnonkumi 2

Villa-luonnonkumitäytteinen Futon-patja sisältää villa- ja luomupuuvillakerrosten välissä 7,5 cm luonnonkumikerroksen, joka tuo patjaan joustoa. Tämä patja sopii hyvin ensimmäiseksi futoniksi.

 

Teemme patjaa myös erikoiskokoisena - ole yhteydessä mittatilauksista sähköpostitse: asiakaspalvelu@villajapeite.fi.

Oikeassa futonissa on vain luonnonmateriaaleja ja kaikki sen kerrokset ovat hyvin hengittäviä. Futon-patja antaa keholle kunnon tuen, jotta lihasten ei tarvitse jännittyä nukkuessa.

Läpipistolangat ovat pellavaa ja patjoissa käytetty solmu on sama, jota on käytetty Japanissa yli 2000 vuotta.

Suosittelemme patjan päälle aina vesipestävää patjansuojaa tai vahvaa kasettirakenteista sijauspatjaa, jolla saat haluamaasi lisäominaisuutta vuoteeseen:

Vesipestävällä patjansuojalla lisäät patjasi käyttöikää.

Valmistamme kaikki tuotteemme käsityönä Porissa jo yli 90 vuoden kokemuksella puhtaista ja tutkituista 100 % luonnonmateriaaleista.

Futon-patjat sopivat kaikkiin sänkyihin, joissa on tavallinen hengittävä puusälepohja tai moottorisäätöpohja.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksessanne ilmenee ongelmia tai kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 02 6346 200 (ma-pe klo 08-18, la 9-15) tai asiakaspalvelu(at)villajapeite.fi.

Valitse vaihtoehto ja osta:

Hinta:

Lisää ostoskoriin

Tuote lähetetään 5 viikon kuluessa

Villa (futon-patjat ja kasettisijauspatjat)

Villa on lämmin, mutta hiostamaton materiaali. Patjoissa käytettävä villa on muovattu levymäisiksi kerroksiksi.

Villa pehmentää patjaa, lämmittää kosteanakin hiostamatta ja haihduttaa imemänsä kosteuden tehokkaasti.

• Ei hiosta kuumallakaan säällä
• On lämmin kylmällä ja kosteallakin säällä
• Haihduttaa tehokkaasti imemänsä kosteuden
• Sopii erinomaisesti reumaatikoille, – ei staattista sähköä
• Ei ime itseensä nokea eikä ilman mikrohiukkasia

Villa on ekologinen vaihtoehto vuodevaatteisiin ja patjojen täytteeksi. Se voidaan kompostoida tai polttaa energiaksi. Villa on myös luonnostaan paloturvallinen, eikä siihen siksi tarvitse lisätä palonsuojakemikaaleja.

Käyttämämme villa on mulesing-vapaata. Laatu & tuoteturvallisuus ÖKO-TEX Standard 100.

Luomupuuvilla (futon-patjat ja kasettisijauspatjat)

Puuvillamme on luomupuuvillaa - se ei sisällä kemiallisia torjunta-aineita eikä hiosta.

Luomupuuvilla tarkoittaa subtrooppisella alueella ilman geenimuuntelua kasvatettavia kasveja. Luomupuuvillan tuotanto edistää ja parantaa myös luonnon monimuotoisuutta ja luonnon kiertokulkua.

Luomupuuvillan ympäristölle aiheuttama kuormitus on pienempi, kuin tavanomaisen puuvillan, sillä sen kasvattamiseen käytettävät menetelmät eivät edellytä geeniteknologiaa tai myrkkyjä, kuten torjunta-aineita tai lannoitteita.

Prosessi täyttää GOTS-standardin (maailmanlaajuinen luonnonmukaisen tekstiilin standardi) vaatimukset.Laaja eettisyyden ja ekologisuuden sertifikaatti.Huomioon otetaan myös ihmisten ja eläinten hyvinvointi. Vain luonnonmukaisesti viljellyt luonnonkuidut voivat saada tämän sertifikaatin.

Puuvilla on tukeva patjan runkomateriaali, joka ei allergisoi eikä kerää staattista sähköä. Puhdas puuvilla antaa tuotteelle myös luonnollisen ilmastoinnin. 

Puuvilla on viileämpi ja tukevampi vaihtoehto kuin villa.

Puhdas luonnonkumi, ei öljypohjainen

Luonnonkumi antaa patjalle mukavaa ja luonnollista pehmeyttä ja kimmoisuutta. Se tekee patjasta kantavan ja erityisen joustavan.

Luonnonkumin ansiosta patja myös muotoutuu nukkujan mukaan.

Luonnonkumitäytteinen futon on hyvä valinta ensimmäiseksi Futon-patjaksi.

Käyttämämme luonnonkumin valmistamiseen käytetään laadultaan parasta kumipuun maitiaisnestettä. Valmistaja panostaa raaka-aineeseen. Luonnonkumi on laadultaan puhdasta ja tasaista. Luonnonkumivaahdon laatuun vaikuttaa raaka-aineen kuljetusetäisyys: lyhyt matka luonnonkumitilalta tuotantopaikalle takaa kumipuun maitiaisnesteen säilymisen parhaanlaatuisena.

Puhdas luonnonkumi valmistetaan Dunlop-teknologialla.

Toimimme vastuullisten toimijoiden kanssa. Tämän takaavat heille myönnetyt laatusertifikaatit – mm ECO Institute, TUV Rheinland Products GmbH ja QMS. Lisäksi he täyttävät ISO 9001 standardin vaatimukset.