Puuvillatäytteinen kasettisijauspatja

Puuvillatäytteinen kasettisijauspatja on viileä ja tukeva vaihtoehto. Kasettisijauspatjassa puuvillaa on runsaasti (4-5 cm). Luomupuuvillamme ei sisällä kemikaaleja.

Kasettirakenteisella sijauspatjalla viimeistelet kaikenlaiset sängyt. Riittävän vahva luonnonkuituinen eristyskerros nukkujan ja keinokuituisen joustinpatjan väliin tuo nukkumiseen lisää mukavuutta.

Puuvillatäytteisellä sijauspatjalla nukut luonnollisesti – puuvillavanu ei hiosta! Puhdas puuvilla antaa sijauspatjalle luonnollisen ilmastoinnin, ei allergisoi eikä sisällä kemiallisia aineita.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksessanne ilmenee ongelmia tai kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 02 6346 200 (ma-pe klo 08-18, la 9-15) tai asiakaspalvelu(at)villajapeite.fi.

Valitse vaihtoehto ja osta:

Hinta:

Lisää ostoskoriin

Tuote lähetetään 6 viikon kuluessa

Luomupuuvilla (futon-patjat ja kasettisijauspatjat)

Puuvillamme on luomupuuvillaa - se ei sisällä kemiallisia torjunta-aineita eikä hiosta.

Luomupuuvilla tarkoittaa subtrooppisella alueella ilman geenimuuntelua kasvatettavia kasveja. Luomupuuvillan tuotanto edistää ja parantaa myös luonnon monimuotoisuutta ja luonnon kiertokulkua.

Luomupuuvillan ympäristölle aiheuttama kuormitus on pienempi, kuin tavanomaisen puuvillan, sillä sen kasvattamiseen käytettävät menetelmät eivät edellytä geeniteknologiaa tai myrkkyjä, kuten torjunta-aineita tai lannoitteita.

Prosessi täyttää GOTS-standardin (maailmanlaajuinen luonnonmukaisen tekstiilin standardi) vaatimukset.Laaja eettisyyden ja ekologisuuden sertifikaatti.Huomioon otetaan myös ihmisten ja eläinten hyvinvointi. Vain luonnonmukaisesti viljellyt luonnonkuidut voivat saada tämän sertifikaatin.

Puuvilla on tukeva patjan runkomateriaali, joka ei allergisoi eikä kerää staattista sähköä. Puhdas puuvilla antaa tuotteelle myös luonnollisen ilmastoinnin. 

Puuvilla on viileämpi ja tukevampi vaihtoehto kuin villa.