Luonnonkumitäytteinen kasettisijauspatja

Luonnonkumitäytteinen kasettisijauspatja tuo luonnollista pehmeyttä nukkumiseen. Se on joustavampi sijauspatjamateriaali kuin villa, puuvilla tai hevosenjouhi. Patja muotoutuu nukkujan mukaan.

Ylellisen vahvassa kasettisijauspatjassa on luonnonkumitäyte ja pesuun irroitettava villatoppapäällinen parhaan ilmankierron ja mukavuuden saavuttamiseksi.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksessanne ilmenee ongelmia tai kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 02 6346 200 (ma-pe klo 08-18, la 9-15) tai asiakaspalvelu(at)villajapeite.fi.

Valitse vaihtoehto ja osta:

Hinta:

Lisää ostoskoriin

Tuote lähetetään 7 viikon kuluessa

Puhdas luonnonkumi, ei öljypohjainen

Luonnonkumi antaa patjalle mukavaa ja luonnollista pehmeyttä ja kimmoisuutta. Se tekee patjasta kantavan ja erityisen joustavan.

Luonnonkumin ansiosta patja myös muotoutuu nukkujan mukaan.

Luonnonkumitäytteinen futon on hyvä valinta ensimmäiseksi Futon-patjaksi.

Käyttämämme luonnonkumin valmistamiseen käytetään laadultaan parasta kumipuun maitiaisnestettä. Valmistaja panostaa raaka-aineeseen. Luonnonkumi on laadultaan puhdasta ja tasaista. Luonnonkumivaahdon laatuun vaikuttaa raaka-aineen kuljetusetäisyys: lyhyt matka luonnonkumitilalta tuotantopaikalle takaa kumipuun maitiaisnesteen säilymisen parhaanlaatuisena.

Puhdas luonnonkumi valmistetaan Dunlop-teknologialla.

Toimimme vastuullisten toimijoiden kanssa. Tämän takaavat heille myönnetyt laatusertifikaatit – mm ECO Institute, TUV Rheinland Products GmbH ja QMS. Lisäksi he täyttävät ISO 9001 standardin vaatimukset.