Lasten Futon -patja 75 x 170 x 8 cm,luomupuuvillaa Lasten Futon -patja 75 x 170 x 8 cm,luomupuuvillaaLasten Futon -patja 75 x 170 x 8 cm,luomupuuvillaa

Lasten Futon -patja 75 x 170 x 8 cm, luomupuuvillaa

Valitse vaihtoehto

Lisää ostoskoriin

Futon-patja on luonnollinen ja mukava makuualusta lapselle. Allergisoimaton, ilmastoitu ja nopeasti kuivuva Futon-patja takaa mukavat unet lämpimälläkin ilmalla.

Lasten Futon -patja:

Suojaamalla patjaa vesipestävällä patjansuojuksella lisäät patjasi käyttöikää. Suojaat sillä helposti vauvan ja lasten patjat. Suojus on helppo pestä, nopea kuivumaan ja sopii kaikenlaisten patjojen päälle. Se on luonnonkuituinen eristyskerros nukkujan ja keinokuidun välillä, kun käytät sitä muiden patjojen päällä.

Kuminauhat kulmissa auttavat patjansuojusta pysymään kaikenlaisten patjojen päällä.

Patjansuojuksen voit tilata tästä.

Valmistamme kaikki tuotteemme käsityönä Porissa jo yli 85 vuoden kokemuksella puhtaista ja tutkituista 100 % luonnonmateriaaleista. Futon-patja sopii kaikkiin vuoderunkoihin, joissa on tavallinen hengittävä puusälepohja.

Lähetetään 3-6 arkipäivän kuluessa

Materiaalit

Luomupuuvilla (futon-patjat ja kasettisijauspatjat)

Puuvillamme on luomupuuvillaa. Se ei sisällä kemiallisia torjunta-aineita eikä hiosta.

Luomupuuvilla tarkoittaa siis subtrooppisella alueella ilman geenimuuntelua kasvatettavia kasveja.Luomupuuvillan tuotanto edistää ja parantaa myös luonnon monimuotoisuutta ja luonnon kiertokulkua.

Luomupuuvillan ympäristölle aiheuttama kuormitus on pienempi kuin tavanomaisen puuvillan, koska sen kasvattamiseen käytettävät menetelmät eivät edellytä geeniteknologiaa tai myrkkyjä, kuten torjunta-aineita tai lannoitteita.

Prosessi täyttää GOTS-standardin (maailmanlaajuinen luonnonmukaisen tekstiilin standardi) vaatimukset.

Puuvilla on tukeva patjan runkomateriaali, joka ei allergisoi eikä kerää staattista sähköä.

Puhdas puuvilla antaa tuotteelle luonnollisen ilmastoinnin. 

Puuvilla on viileämpi ja tukevampi vaihtoehto kuin villa.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksessanne ilmenee ongelmia tai kysyttävää, soittakaa asiakaspalveluumme 02 6346 200 (ma-pe klo 08-18, la 9-15) tai asiakaspalvelu(at)villajapeite.fi.Tweet